EverEnergy.ro

Energie pentru Casa Verde din Panou Solar Fotovoltaic, Turbina Eoliana, Hidroturbina, Generator P.M.G./GPL

☎ SUNA sau ✉ MESAJ

Acasa

Regulator de incarcare Smart Solar MPPT 250/100-MC4

 

-Detectie foarte rapida a punctului de putere maxima: in situatiile in care avem cer acoperit si intensitatea luminoasa fluctueaza in permanenta un regulator de incarcare tip MPPT rapid va duce la crestere cu pana la 30% a productiei de energie.

-Detectie selectiva si avansata in caz de umbrire partiala: in situatia in care avem umbrire partiala pot aparea doua sau mai multe maxime ale puterii. Regulatoarele MPPT conventionale au tendinta de a se pozitiona pe unul din aceste maxime locale fara ca acestea sa fie optim.

-Randament de conversie excelent: nu se utilizeaza ventilatoare pentru racire randamentul maxim depasind 99%

-Algoritm de incarcare flexibil: algoritmul de incarcare este complet programabil, si inca 8 algoritmi anteprogramati selectabili prin intermediul unui buton rotativ.

-Protectie extinsa pentru componente electronice: protectie la temperaturi ridicate si la pierderile de putere datorate acestor temperaturi; protectie la scurtcircuit si polarizare inversa pentru panourile fotovoltaice

-Senzor de temperatura intern: faciliteaza functia de compensare cu temperatura a tensiunilor din faza de absorbtie  si de mentinere.

-Dispozitiv Bluetooth integrat: nu este necesara interfata Dongle

-VE direct-port de conexiune prin fir. Pot fi conectate dispozitivele Color Control, un computer sau alte aparate compatibile.

-Buton pornit/oprit

-Releu programabil: pentru a semnala o alarma sau alte evenimente

-Afisaj digital (Optional): prin simpla indepartare a capacului de pe carcasa frontala se poate monta un afisaj digital care permite accesul direct la informatii cu privire la functionarea sistemului.

-Clasa de protectie: IP43 pentru componente electronice, IP22 pentru zona de conexiuni

-Masa:4500g

-Dimensiuni: 246x295x103mm

-Garantie: 5 ani